Síkölcsönzés

Square

A sí- és snowboard sport csodálatos, a pályán, jó társaságban, gyönyörű környezetben, a nyílt természetben eltöltött napokra még a nyár közepén is szívesen emlékezünk. Ez sajnos azonban komoly befektetést igényel. Akár az idén kezdjük, akár már régóta űzzük ezeket a csodás téli sportokat, az elhatározás és a jól megválasztott helyszín mellett komoly felszerelésre is szükségünk lesz, lehetőleg a legjobbra.

A Bundzsi Sportszer ebben kíván segítséget nyújtani: kölcsönözzön nálunk minden igényt kielégítő, síelésre tökéletesen felkészített sílécet, sícipőt, síbotot, bukósisakot gyereknek vagy felnőttnek.

kölcsönzési árakkölcsönözhető sícipőkkölcsönözhető sílécek
SÍSZERVÍZ

Miért érdemes kölcsönözni?

Költségkímélő: hisz egy új komplett felszerelés ma már a százezer forintot is elérheti.

Egyszerű és praktikus: hisz a kölcsönzőből síelésre teljesen felkészített sílécet vihet magával, nem kell otthon előwaxolni, javítani, élezni, és a síelés után sem kell a felszereléssel foglalkoznia, javítóműhelybe vinnie, tárolnia a jövő szezonig.

Mindig kiváló minőségű a talp, tökéletes a waxolás a legjobb csúszás eléréséhez, frissen élezett a léc a kívánt kanyarokhoz.

A kölcsönzés menete:

Foglalás: személyesen, telefonon, illetve emailen lefoglalózhatja a kívánt terméket. A foglalás legfeljebb 5 napig marad életben, ezen időn belül rendelésre kell váltani.

Rendelés: a rendelési díj egyszeri – a teljes kölcsönzési díj 50 %-a – személyesen történő befizetésével a foglalás rendelésre változik. (Ezt az összeget a későbbiekben a kölcsönzés díjába beszámítjuk). A rendelés lemondása, illetve módosítása esetén, az előleg díja nem jár vissza! 

Kölcsönzés: A kölcsönzési időszak az utazás megkezdése előtti napon kezdődik. A termékek a Bundzsi Sportszerüzletben, személyi igazolvány felmutatása és a kölcsönzési díj, valamint a megállapított kaució megfizetése mellett vehetők át.

Visszahozatal: A kölcsönzési időszak utolsó napján, az adott napra vonatkozó, előre megbeszélt időpontig.

Kölcsönzési időszak:

2021. december 10 – 2022. április 30-ig.

A kölcsönzés, illetve előjegyzés lehetséges módjai:

– Emailben: gorkoris@orosnet.hu
– Személyesen ill. telefonon: Bundzsi Sportszerbolt, 5900 Orosháza, Tas u. 12/b, Tel: 06/68 416-698, 06/70 325 1657